Ioana Dănăilă, Metro România, speaker la Private Label Innovation Show 2022

Ioana Dănăilă, Head of Own Brands & Offer Mng Projects, Metro România se alătură în calitate de speaker evenimentului anual Private Label Innovation Show 2022, organizat de Modern Buyer, în data de 19 mai 2022, la București.

Ioana va trece în revistă planurile retailerului pe segmentul de marcă proprie, precum și factorii din piață care influențează deciziile de achiziții în departamentul pe care îl reprezintă.

Metro are în ofertă peste 6.000 de produse marcă proprie, într-o varietate de categorii, atât în gamele profesionale pentru echipamentele de restaurant, cât și în alimentație.

Cu un echilibru corect între calitate și preț, în ambalaje convenabile care nu necesită prelucrare suplimentară și accelerează procesul de gătit – mărcile proprii Metro au fost create pentru a deveni un aliat al industriei ospitalității și comerțului tradițional.

În sortimentul Metro de mărci proprii există o selecție de produse proaspete și de sezon, care sunt supuse unui control strict al lanțului de frig pentru a asigura prospețimea acestora până ajung în unitățile de HoReCa.

Așa cum v-am obișnuit, și în cadrul conferinței din acest an, Modern Buyer va asigura insighturi valoroase, deoarece speakerii invitați vor prezenta în exclusivitate noutățile şi tendinţele momentului în industria mărcilor private din România și din Europa.

Private Label Innovation Show 2022 se va desfăşura în format fizic. Audienţa este formată din:

– achizitori din rândul lanţurilor de retail modern;

– manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG;

– reprezentanți din industria de research din România și din afara țării;

– furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label;

Aşteptăm alături de noi peste 150 de invitaţi.

Promovați-vă oferta, produsul sau serviciul!

Asigurăm vizibilitate în timpul evenimentului Private Label Innovation Show 2022, ediţia a X-a dar şi ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Cum? Puteţi opta pentru un Stand în zona de Expo Area, pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, articol, material video în publicaţia online Modern Buyer și în social media.

Pentru mai multe detalii cu privire la achiziţia de bilete sau de pachete de promovare şi participare disponibile, vă rugăm să scrieți un mesaj pe e-mail la adresa aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, maria.hurduc@modernbuyer.ro sau să ne contactaţi telefonic: 0767.11.88.33 sau 0729.880.041.