Mega Image transforma un fost magazin Angst in Gusturi Romanesti

Retailerul belgian Mega Image a deschis al doilea magazin sub brandul Gusturi romanesti, in zona Moghioros din Capitala. Noul magazin, situat pe bulevardul Drumul Taberei, nr. 40-44 E, sector 6, Bucuresti, s-a deschis pe spatiul fostului magazin Angst preluat anul trecut si redeschis sub denumirea Mega Image Moghioros 2 si are o suprafata de vanzare de aproximativ 134 mp.
„La cinci luni de la deschiderea primului magazin Gusturi romanesti, suntem bucurosi sa anuntam ca vom continua demersurile strategice de dezvoltare pe segmentul produselor traditionale sub marca Gusturi romanesti. Prin deschiderea celui de-al doilea magazin dedicat ne consolidam angajamentul si mai facem un pas in a le oferi consumatorilor gusturile traditionale si autentice”, a declarat Vasileios Stavrou, Director General al Mega Image.

Magazinul Gusturi romanesti Moghioros include o selectie de peste 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum: fructe si legume, lactate si branzeturi, delicatese, congelate, carne proaspata, panificatie, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, bauturi si artizanat.
„Magazinele Gusturi romanesti reprezinta un diferentiator pe piata retail din Romania. Pentru a aduce in magazin produse cu specific, traditionale romanesti, facem eforturi sustinute in a identifica cea mai buna oferta disponbila la producatorii locali. De asemenea, in demersul nostru de a pastra gustul autentic romanesc cautam sa identificam produse care sa respecte in primul rand calitatea cu care ne-am obisnuit clientii, respectand sezonalitatea si oferind suportul nostru celor care doresc sa se implice in proiect,” a declarat Adrian Nicolaescu, director Marketing al Mega Image.

Pe langa produsele Gusturi romanesti, in magazin vor fi disponibile si alte marci de produse traditionale de cea mai buna calitate si de asemenea va exista o insula Angst unde vor fi comercializate in special produse ce au consacrat acest brand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here