Antoneta Gales, noul director de comunicare al Selgros Cash&Carry

Antoneta Gales ocupa, de la 1 septembrie 2015, functia de directorul de comunicare si dezvoltare organizationala. Potrivit unui anunt al companiei, Antoneta Gales va stabili strategia de comunicare, va coordona relatia companiei cu media si va fi purtatorul de cuvant al Selgros Romania.

„Antoneta Gales a participat la dezvoltarea companiei inca de la intrarea acesteia pe piata din Romania si a fost partenerul strategic al consiliului de administratie ca director de resurse umane si dezvoltare in perioada 2000-2014. Dupa o pauza de un an, doamna Gales revine pentru a dezvolta si implementa directiile strategice si comunicarea atat in interiorul cat si in exteriorul companiei si pentru a creste notorietatea brandului. Doamna Gales va coordona alinierea strategiilor pentru oamenii din organizatie cu strategiile de business, va avea un rol activ in modelarea strategiei organizatiei pentru cresterea competitivitatii in piata, va contribui la crearea de solutii inovative si va coordona politicile de dezvoltare pentru atingerea potentialului maxim, cresterea angajamentului si motivarea oamenilor din companie”, se precizeaza in comunicatul emis de retailer.

Selgros Cash&Carry Romania, parte a Transgourmet Holding AG, detine 19 magazine in Bucureşti, Braşov, Iaşi, Targu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava şi Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.