Mega Image a incheiat anul 2015 cu 471 de magazine

Retailerul belgian Mega Image a incheiat anul cu un total de 471 de magazine, cinci dintre acestea fiind deschise in penultima zi din 2015. Pe data de 23 decembrie 2015, compania a inaugurat doua supermarketuri Mega Image, unul in orasul Fierbinti Targ, judetul Ialomita si unul In orasul Bragadiru, judetul Ilfov, si o unitate Sho&Go, in Bucuresti, pe Calea Dudesti nr. 188.
Pe 30 decembrie 2015, au fost inagurate alte patru unitati Shop&Go, toate in Capitala, precum si un supermarket Mega Image, in cladirea Cladirea City Gate Turnul Nord din sectorul 1.

„Anul 2015 a fost un an de referinta pentru noi, in care am ajuns la o pozitie consolidata pe piata, iar investitiile in proiectele noi au fost simtite direct de catre toti clientii nostri din comunitatile din care facem parte impreuna. Dupa un parcurs lung, de douazeci de ani, in care am depus mult efort in echipa, am fost responsabili si determinati, ne bucuram ca am ajuns mult mai aproape de angajamentul nostru continuu, acela de a fi un partener responsabil al comunitatilor si de a aduce mai multe beneficii oamenilor. In 2015 am accentuat valorile pe care le urmam cu determinare: incredere si calitate. Aceleasi valori ne vor ghida in continuare sa fim mai buni si sa oferim si mai mult. In 2016, vom merge mai departe si ne vom sustine angajamentul de a oferi comunitatilor din care facem parte tot ce au nevoie pentru o experienta placut memorabila la cumparaturi”, a declarta Vasileios Stavrou, Director General Mega Image.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here