Marathon Distribution, parteneriat cu Barry Callebaut, lider mondial in productia de ciocolata belgiana industriala

Marathon Distribution Group a preluat recent distributia produselor Barry Callebaut, lider mondial in productia de ciocolata belgiana industriala si produse premium din cacao. Produsele sunt destinate clientilor profesionisti, de la cei industriali pana la producatori artizanali, cum ar fi ciocolatieri, cofetari, hoteluri, restaurante sau companii de catering. Marathon distribuie circa 100 de produse din portofoliul Barry Callebaut, precum ciocolata fina belgiana (neagra, alba, cu lapte), Single Origin – ciocolata de origine, produsa din boabe dintr-o anumita tara/regiune, Malchoc – ciocolata fara adaos de zahar, Callets – ciocolata aromatizata, Callets sensation, Crispearls – decoratiuni cu ciocolata, ciocolata pentru fantani, ciocolata termostabila, unt de cacao, pudra de cacao, pasta de alune si pralin, fillinguri si creme, glazuri, pudra de ciocolata etc.

Zilelea acestea, 2-3 septembrie a.c., compania Marathon organizeaza in Bucuresti, la Hotel Alexander, evenimentul cu tema „Maratonul Cofetariilor”, la care sunt invitati peste 150 de cofetari si proprietari de astfel de locatii din intreaga tara.

Cu vanzari de aproximativ 5 miliarde de euro anual, Barry Callebaut Group urmareste intreg procesul de productie al produselor sale: de la culegerea si prelucrarea boabelor de cacao pana la productia de ciocolata, umpluturi de ciocolata, decoratiuni sau alti compusi. Grupul detine 52 de fabrici in intreaga lume si circa 9.300 de angajati.
Callebaut Barry deserveste intreaga industrie alimentara, de la producatori industriali pana la producatori artizanali si clienti profesionisti sau b2b, precum ciocolatieri, cofetari, hoteluri, restaurante sau companii de catering. Cele doua branduri globale destinate acestor clienti sunt Callebaut® si Cacao Barry®. Grupul este angajat in sustinerea productiei sustenabile de cacao prin intermediul initiativei sale “Cocoa Horizons”, pentru a asigura continuitatea livrarilor de cacao, precum si pentru a veni in sprijinul imbunatatirii nivelului de trai al agricultorilor.

Infiintata in 1991, Marathon Distribution Group este o companie de distribuţie produse alimentare ce a dezvoltat divizii de retail, HoReCa, panificatie si cofetarie, food industry si frozen food. Compania opereaza la nivel national, prin cele 16 depozite proprii, capacitatea totata de depozitare, ambiental, refrigerare si congelare ajungand la circa 10.000 de paleti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.