Al 94-lea magazin Altex se deschide la Constanta

Retailerul electro-IT Altex va deschide pe data de 23 iuniei a.c. cel de-al treilea magazin al sau din Constanta, ajungand la un total de 94 unitati la nivel national. Noul magazin este amenajat pe o suprafata de 750 de metri patrati, fiind situat in City Park Mall, in extinderea mall-ului din Constanta (Bulevardul Alexandru Lapusneanu nr. 116C).
Cu ocazia lansarii, retailerul deruleaza o serie de oferte speciale, toate promotiile fiind valabile in perioada 23-26 iunie, in limita stocului disponibil. Noul magazin ofera si servicii post-vanzare, precum si posibilitatea de returnare a produselor comercializate in maximum 31 de zile de la cumparare, service și garantie.
„Altex Romania a parcurs un proces continuu de adaptare la provocarile economice, de regandire a strategiei de business conform modelului „customer centric” si de diversificare a oportunitatilor si experientelor de cumparare. Deschiderea celui de-al treilea magazin Altex din Constanta este rezultatul firesc al cererii tot mai mare de produse electronice si electrocasnice, dar si a dorintei noastre de a ajunge cat mai aproape de clientii nostri, facilitandu-le accesul la solutii imbunatatite care sa raspunda cat mai bine nevoilor lor”, a declarat Dan Ostahie, CEO Altex Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.