Lidl a inaugurat două magazine noi, în Reșița și Galați

Pe 3 octombrie 2019, Lidl a inaugurat două unități: una la Reșița, cealaltă la Galați. Noul magazin din Reșița este situat pe Bulevardul Republicii, Nr. 100 și dispune de stație de încărcare pentru mașini electrice. Magazinul din Galați este situat pe Bulevardul Henri Coandă, Nr. 2.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m². Noua unitate din Reșita dispune de peste 90 de locuri de parcare, iar magazinul din Galați, de peste 130. Odată cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două orașe. Orarul de funcționare a ambelor magazine va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Atât în magazinul din Reșița, cât şi în cel din orașul Galați sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Mai mult, magazinul din Reșița pune la dispoziția clienților o stație de încărcare pentru mașini electrice, care poate încărca simultan 2 autovehicule, iar unitatea din Galați beneficiază de o suprafață extinsă de spații verzi, inclusiv între locurile de parcare, totalizând aproximativ 1.000 m².

Inaugurarea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. În plus, Lidl promovează cu colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 250 de magazine și 5 centre logistice.