Kaufland pune pe harta sa încă două magazine şi ajunge la 141 de hipermarketuri

Kaufland România inaugurează mâine, 28 ianuarie 2021, două magazine, în Piatra Neamț și în Sibiu. În total, creează peste 200 de locuri de muncă noi, aproximativ 100 de locuri în fiecare dintre cele două magazine. Prin aceste deschideri, compania ajunge la o rețea națională de 141 de hipermarketuri.

Al patrulea magazin din Sibiu este situat pe Calea Șurii Mari, nr. 37, Sibiu, jud. Sibiu și dispune de o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați, dintre care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Noul Kaufland Sibiu va oferi o stație de încărcare electrică cu putere sporită: 50KW. Poziționat lângă autostrada A1, facilitează utilizarea acesteia de către șoferii aflați în tranzit. Hipermarketul este prevăzut cu 9 case de marcat standard dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service. În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie, pizzerie, o farmacie, un petshop, un centru pentru copiere chei, dar și un punct Tabac Xpress.

Kaufland deschide și al doilea magazin din Piatra Neamț situat pe Strada Bistriței, nr. 2B, ce va avea o suprafață totală de peste 4500 metri pătrați, din care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. La fel ca și în noul magazin din Sibiu, în ziua deschiderii clienții vor fi întâmpinați cu promoții speciale.

Noul magazin din Piatra Neamț este prevăzut cu 8 case de marcat standard, dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service. Acesta pune la dispoziție 290 de locuri de parcare, din care 11 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 6 locuri de parcare pentru părinți. Zona de Food Court din Piatra Neamț va include o pizzerie, o cofetărie, o farmacie și un punct de schimb valutar. Magazinul oferă stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Kaufland Sibiu și Kaufland Piatra Neamț au un raion extins de pește proaspăt, cu un sortiment variat, legume, fructe, produse proaspete la vitrină cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.
Ambele magazine nou deschise promovează sustenabilitatea și pun la dispoziția clienților infrastructuri ecologice de reciclare.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 141 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here