Kaufland deschide primul sau magazin din Lugoj

Kaufland va deschide pe data de 21 februarie a.c. primul sau magazin din municipiul Lugoj, acesta fiind cel de-al 113-lea din reteaua sa din Romania.

Noul magazin este amplasat pe strada Timisorii, nr. 131, are o suprafata de vanzare de 2.900 metri patrati si aproximativ 80 de angajati. Parcarea hipermarketului cuprinde 205 locuri pentru autoturisme si este dotata cu rastele pentru biciclete.

Magazinul include raioane de legume si fructe, produse proaspete cu servire asistata, alimente de baza,dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie, precum si un punct Grill.

“Prin deschiderea unui nou magazin aducem mai aproape de romani produsele proaspete, de calitate, la preturi avantajoase. In oferta magazinelor Kaufland punem accent pe produsele facute in Romania, regionalitatea fiind un aspect important in politica noastra de achizitii inca de la intrarea pe piata. Pe langa sortimentul mare de produse facute in Romania, aflat in continua dezvoltare, derulam programe ample de sustinere a producatorilor romani”, a declarat Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.