Kaufland a deschis cel de-al 5-lea magazin al sau din acest an, la Codlea

Kaufland a deschis cel de-al 112-lea magazin al sau de pe piata romaneasca, in orasul Codlea, din judetul Brasov. Noul magazin este situat in str. Vulcanului nr. 2, Codlea, are 90 de angajati,  o suprafata de vanzare de 2.400 metri patrati si dispune de o parcare de 173 de locuri pentru masini si rastele pentru biciclete.

Magazinul cuprinde raioane precum: legume-fructe proaspete, produse proaspete cu servire asistata, brutarie, produse nealimentare, alimente de baza, dulciuri, drogherie, bauturi, iar in interiorul galeriei comerciale este prevazut cu un spatiu Tabaco Expres. De asemenea, la intrarea in magazin este amenajat un punct Grill.

„Extinderea Kaufland este si va fi sustenabila, cu grija pentru mediul inconjurator si cu respect pentru oameni. Ne bucuram ca prin noile deschideri de magazine, putem aduce mai aproape de romani produsele proaspete, de calitate, la preturi mici. Suntem alaturi de oameni, fiind prima companie din tara care aplica reducerea cotei de TVA mai devreme la produse nealimentare, din 10 decembrie, special pentru a veni in sprijinul clientilor inainte de sarbatori”, a declarat Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.