Dedeman ajunge la 45 de magazine

Retailerul autohton de bricolaj Dedeman va deschide pe data de 21 decembrie a.c., al doilea magazin al sau din Bacau si al 45-lea al retelei. Investitia in noua unitate s-a ridicat la peste 12 milioane de euro, iar lucrarile de constructie si amenajare s-au desfasurat pe durata a  3 luni si jumatate.

Amplasat pe str. Abatorului, nr. 5, noul magazin este dedicat in special locuitorilor din partea de Nord a orasului, fiind mult mai accesibil fata de cel deja existent pe str. Republicii.

Magazinul are o suprafata de peste 15.000 mp, din care o sera de 2000 mp,o gama de peste 45.000 de produse, precum si o parcare cu 370 de locuri. In noul punct de lucru din Bacau vor lucra 216 angajati, o parte dintre acestia fiind transferati de la magazinul deja existent.

“Deoarece ne dorim ca produsele si serviciile noastre sa fie accesibile unui numar cat mai mare de clienti, punem accent pe dezvoltarea retelei de magazine fizice, fara sa neglijam investitiile in magazinul nostru online. Noul magazin din Bacau reduce distantele intre planurile clientilor nostri din zonele de Nord si Centrul ale orasului si cele mai bune solutii pe care le gasesc la Dedeman. Gratie inaugurarii celui de-al doilea magazin in Bacau compania Dedeman incheie anul 2016 cu un numar de 45 de magazine la nivel national si peste 9200 de angajati, in vreme ce cifra de afaceri a depasit 1 miliard de euro”, a declarat Dragos Paval – Presedinte Dedeman.

Articolul precedentKaufland a deschis cel de-al 5-lea magazin al sau din acest an, la Codlea
Articolul următorDr Gerard Romania: 2.000 de tone de produse vandute, in primul an de activitate
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.