Julius Meinl anunță schimbări în echipa de top management

Începând cu luna aprilie 2022, Sorin Brînzan s-a alăturat echipei Julius Meinl România în calitate de Managing Director, iar Dinu Graur a preluat funcția de Finance Manager.

Sorin Brînzan

Sorin Brînzan intră în echipa Julius Meinl într-o perioadă de amplă dezvoltare, iar numirea lui în funcția de conducere a echipei de pe plan local cine în completarea obiectivului de creștere și extindere pe segmentele de HoReCa și Retail: „Mă bucur să mă alătur echipei Julius Meinl într-o poziție cheie pentru business. Este o provocare importantă pentru mine; avem planuri ambițioase pentru ambele segmente în care activăm, păstrându-ne focusul în a livra servicii și produse excelente clienților și consumatorilor. La începutul anului 2020, compania se extindea rapid pe zona de Retail în România, crescând de la an la an investițiile în resurse și acțiuni dedicate acestui segment de business. În prezent, Julius Meinl acoperă o rețea de peste 500 de magazine partenere, atât offline, cât și online, iar planurile de dezvoltare a echipei de vânzări, pentru a întări prezența în acest sector, se aliniază obiectivului principal de creștere pentru următorii 5 ani. Julius Meinl este un business de familie, iar la scară largă valorile companiei duc mai departe această moștenire în fiecare țară, în fiecare echipă și parteneriat pe care le creăm. Îmi doresc să construim așadar o echipă solidă, performantă, dar mai ales o echipă pasionată și motivată de a crea ceva valoros pentru ei, pentru comunitate și pentru companie, zi de zi“ – a declarat Sorin Brînzan, Managing Director Julius Meinl România.

Dinu Graur

Echipa locală va fi completată de Dinu Graur, care va ocupa funcția de Finance Manager: ,,Sunt încântat să mă alătur unui brand de tradiție ca Julius Meinl, una dintre principalele mărci de cafea premium din categoria gastronomie și lider la nivel mondial pe categoria premium de cafea si ceai din industria HoReCa. Îmi doresc ca împreună cu echipa din România și din celelalte țări în care suntem prezenți, să construim o organizație mai puternică, mai inovatoare, mai inspirată, o organizație axată pe misiunea sa de a servi și de a crea o lume mai bună.” – a declarat Dinu Graur, Finance Manager Julius Meinl România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.