Ivaylo Naydenov este noul director general al Mondelez Romania

Mondelez Romania a anuntat numirea lui Ivaylo (Ivo) Naydenov in functia de Director General pentru Mondelez Romania, Bulgaria si pietele din Estul Adriaticii. Ivo ii urmeaza lui Gerard Chandran, care a decis sa paraseasca compania.
Ivo s-a alaturat companiei Mondelez Bulgaria in 2004. Pe parcursul carierei sale in cadrul companiei, a detinut mai multe functii cu atributii importante in calitate de Director de Vanzari si Marketing in Bulgaria. In timpul mandatului sau, a introdus o noua politica comerciala de succes si a consolidat sistemul de distributie. Astfel, a reusit sa acumuleze experienta in mai multe domenii de activitate.
La inceputul anului 2013, a preluat functia de Director General Mondelez Bulgaria avand atributii sporite, si a reusit sa dezvolte compania cu succes la nivelul tarii, alaturi de echipa sa, axandu-se pe consolidarea organizatiei locale si pe stimularea dezvoltarii afacerii, a marcilor importante, Milka si Jacobs. Inainte de a se alatura companiei Mondelez, Ivaylo Naydenov a lucrat pentru companiile Wrigley si Strauss.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here