Iustinian Cozma-Rusu, Preşedintele Asociaţiei “La Băcănie”- speaker la Retail&Horeca Distribution 2020

La Băcănie, asociație înființată la Iași, urmărește o colaborare mai bună dintre micilor comercianți și producătorii locali, cu scopul promovării produselor locale și creării de noi locuri de muncă în comunitate, pentru a păstra un flux financiar constant în cadrul ei, ca mijloc de dezvoltare a acesteia. Asociația La Băcănie a fost creată și din nevoia de a rezista în competiția cu marile rețele comerciale care deschid propriile magazine de proximitate.

“Dezvoltarea insuficient controlată a rețelelor de super și hiper magazine conduce la o presiune fantastică asupra micilor comercianți, la pierderea locurilor de muncă, la diminuarea diversității produselor autohtone la raft în detrimentul consumatorului final și la dependența acestuia față de mărcile internaționale.”

Iustinian Cozma-Rusu, Preşedintele Asociaţiei “La Băcănie” vine în calitate de speaker la Retail&Horeca Distribution 2020 pentru a expune motivele nevoii de asociere a micilor comercianți și producători locali sub un brand comun, să vorbească despre provocările întâmpinate, dar și despre posibile soluții.

Înscrierile la cea de-a V-a ediție a Retail & Horeca Distribution, unicul eveniment B&B dedicat exclusiv industriei de distribuție sunt în plină desfășurare. Modern Buyer așteaptă şi în acest an un număr de 200 de participanţi din diverse regiuni ale țării, din rândul companiilor specializate în distribuția către TT sau HORECA, dar şi al furnizorilor de soluții pentru acest sector: furnizori de software, ambalaje, training, logistică, transport ș.a.

Structura evenimentului Retail & Horeca Distribution:

Conferință și Dezbateri în plen
Facilităm accesul la date relevante despre evoluția pieței de distribuție, proiectele celor mai relevanți jucători prezenți la nivel național și regional, trenduri și cifre cheie. Analizăm perspectivele anului 2020 în acest sector împreună cu antreprenorii din industrie, managerii din FMCG ș.a.

Expo Hall: Lasă-ți produsele să vorbească pentru tine!

Spațiu expoziíonal pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional și operatorilor HoReCa. Expozanții vor beneficia de standuri personalizate unde pot organiza prezentări de produse și unde își pot invita partenerii de prezenți la eveniment.

Cină de afaceri
Retail & Horeca Distribution Business Dinner este un excelent prilej de dialog între antreprenorii din idustria de distribuție și partenerii lor din FMCG. Cina de afaceri din seara zilei de 19 martie 2020 va oferi invitaților posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare, într-o atmosferă relaxată.

Alți speakeri-invitați în cadrul conferinței “Retail & Horeca Distribution”, ediția 2020. Lista vorbitorilor va fi actualizată, pe măsură ce vom primi noi confirmări.


În zona expozițională a evenimentului vom asigura vizibilitatea şi comunicarea directă cu ditribuitorii de produse FMCG din România şi Republica Moldova. Așadar, în cadrul Expo Hall, vă puteţi prezenta produsele sau serviciile dedicate sectorului, către cei peste 50 de distribuitori în retail și HoReCa, participanți la lucrările conferinței. Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare cu stand, vă rugăm să ne contactați.

Vă invităm de acum să accesați platforma on-line, unde vă puteţi rezerva deja locul în sală!