Investiţie de 280.000 de euro în noua unitate Pizza Hut Delivery din Braşov

Pizza Hut Delivery continuă extinderea la nivel naţional şi anunţă deschiderea celei de a patra unităţi din acest an, de această dată, în municipiul Braşov. Cu o unitate deja activă la nivel de judeţ încă din anul 2016 în incinta magazinului Carrefour, cea de-a doua s-a deschis în Street Mall ‘La Strada’.

Din totalul de localuri aflate la nivel naţional, aceasta reprezintă cea de-a 21-a inaugurare şi a presupus o investiţie de aproximativ 280.000 de euro. Noua unitate Pizza Hut Delivery este situată pe Strada Egretei, nr 1 şi este deschisă în intervalul orar 10:00 – 23:00.
Cu o suprafaţă de 126 mp, unitatea este dotată cu echipamente specifice tuturor unităţilor Pizza Hut Delivery şi are 22 de angajaţi.

„Odată cu deschiderea celei de-a doua unităţi în Braşov reuşim să acoperim întregul oraş şi, totodată, să oferim proximitate clienţilor care vin să comande direct în local. Suntem într-o evoluţie continuă la nivel de dezvoltare şi luăm în calcul deschiderea de noi localuri până la sfârşitul anului.”, declară Dan Ilie, Director General Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery este cea mai dezvoltată rețea de livrări la domiciliu din România, fiind recunoscută pentru inovațiile pe care le aduce constant în meniu, calitatea produselor şi rapiditatea livrării. Clienții au de ales dintr-o gamă variată de produse și pot comanda prin intermediul aplicației de mobil Pizza Hut Delivery, pe site-ul oficial sau prin call center. Plata comenzii se poate face prin online payment, card bancar, numerar sau tichete de masă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here