Vanya Panayotova va fi noul Country General Manager al L’Oréal România

410

Vanya Panayotova va fi noul Country General Manager al L’Oréal România începând din ianuarie 2019. Până atunci, perioada de interimat va fi asigurată de Javier Labarta, care are o experiență extinsă în roluri de General Manager în cadrul L’Oréal, din poziția de Director General Interimar. Gilles Antoine pleacă din România după ce a condus businessul local al L’Oreal în ultimii şase ani și jumătate și va ocupa o nouă poziție în cadrul grupului L’Oréal.

Vanya Panayotova a fost General Manager al Orbico România și, în trecut, Sector Manager Market Strategy & Planning în cadrul Procter&Gamble.

Vanya are 20 de ani de experiențe de succes în sectorul FMCG și o carieră impresionată la conducerea unor companii internaționale de top și a unor afaceri antreprenoriale de mari dimensiuni. Și-a început cariera la Procter&Gamble și și-a continuat dezvoltarea în cadrul Mondelez International, unde a deținut poziții cu responsabilități crescânde în zona Europa de Est și Africa & Orientul Mijlociu.

În 2017, Vanya s-a întors în România ca General Manager al Orbico, o companie de distribuție de top, care operează pe 19 piețe. În această perioadă, Vanya a reușit dublarea afacerii companiei în România și integrarea subsidiarei locale în standardele Grupului.