Vanya Panayotova va fi noul Country General Manager al L’Oréal România

0
262

Vanya Panayotova va fi noul Country General Manager al L’Oréal România începând din ianuarie 2019. Până atunci, perioada de interimat va fi asigurată de Javier Labarta, care are o experiență extinsă în roluri de General Manager în cadrul L’Oréal, din poziția de Director General Interimar. Gilles Antoine pleacă din România după ce a condus businessul local al L’Oreal în ultimii şase ani și jumătate și va ocupa o nouă poziție în cadrul grupului L’Oréal.

Vanya Panayotova a fost General Manager al Orbico România și, în trecut, Sector Manager Market Strategy & Planning în cadrul Procter&Gamble.

Vanya are 20 de ani de experiențe de succes în sectorul FMCG și o carieră impresionată la conducerea unor companii internaționale de top și a unor afaceri antreprenoriale de mari dimensiuni. Și-a început cariera la Procter&Gamble și și-a continuat dezvoltarea în cadrul Mondelez International, unde a deținut poziții cu responsabilități crescânde în zona Europa de Est și Africa & Orientul Mijlociu.

În 2017, Vanya s-a întors în România ca General Manager al Orbico, o companie de distribuție de top, care operează pe 19 piețe. În această perioadă, Vanya a reușit dublarea afacerii companiei în România și integrarea subsidiarei locale în standardele Grupului.