International: Cifra de afaceri de 74,7 miliarde de euro pentru Carrefour Groupe

Retailerul francez Carrefour Groupe a raportat o cifra de afaceri de 74,7 miliarde euro pentru 2014, in scadere usoara, de 0,2%, fata de anul anterior, cand cifra de afaceri a atins 74,8 miliarde euro.
Principala piata a companiei, Franta, a afisat o scadere de 0,3% fata de 2013, pana la 35,3 miliarde de euro. In ceea ce priveste tarile europene in care retailerul este prezent, acestea au inregistrat o cifra de afaceri de 54,5 miliarde euro, in scadere usoara fata de 2013. De altfel, singura regiune in care grupul a inregistrat o cifra de afaceri in crestere pe 2014 este America Latina, care a raportat o cifra de afaceri de 13,8 miliarde euro, mai mare cu aproape 1% fata de 2013.
Planurile pentru 2015 ale companiei vizeaza dezvoltarea serviciilor sale click & collect, concentrarea pe divizia sa de e-commerce, atat in Franta cat si in străinătate. Potrivit comunicatului emis de retailer, dezvoltarea strategiei sale multi-format, inclusiv Dia Franta, va fi sustinuta printr-un buget total de 2,5-2,6 milioane euro.

Articolul precedentLacertA Winery si-a extins portofoliul cu un nou brand premium, Cameleon
Articolul următorRomania, Grecia si Serbia au adus grupului Delhaize venituri de peste 3 miliarde euro in 2014
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.