LacertA Winery si-a extins portofoliul cu un nou brand premium, Cameleon

„Vinurile Cameleon sunt dedicate consumatorilor eleganti si sofisticati care apreciaza in mod deosebit gustul rafinat si complex al vinurilor romanesti. Cameleon ajunge la consumator in cinci varietati care reflecta perfect calitatea superioara a vinurilor pe care compania LacertA le produce”, spun reprezentantii LacertA Winery.
Caracteristica unica a noului brand produs in vinaria de la Dealu Mare este redata de culoarea pe care o are fiecare tip de vin: Cameleon White – Feteasca Alba si Sauvignon Blanc; Cameleon Green – este un vin alb RheinRiesling si Chardonnay; Cameleon Red – un vin rosu complex, Cabernet Sauvignon si Merlot; Cameleon Black – un vin rosu cu o culoare foarte intensa, Shiraz cu Feteasca Neagra; Cameleon Pink – un vin obtinut prin vinificarea in rosé a strugurilor de Shiraz.
Noile vinuri romanesti au o identitate vizuala sub forma unui cameleon in culoarea specifica fiecarei arome de vin. Cameleonul evidentiaza faptul ca fiecare tip de vin este realizat prin combinarea a doua arome de vinuri, avand ca rezultat un gust unic si complex. Inchiderea speciala, din pluta naturala importata din Portugalia, denota si ea calitatea superioara a produsului.
Noul brand va fi distribuit exclusiv prin intermediul magazinelor specializate de vinuri din Romania, direct de la LacertA Winery sau online prin intermediul website-ului www.cameleonvin.ro.

Compania LacertA Winery a fost infiintata in 2011 si foloseste o tehnica de vinificare moderna, bazata pe principiul gravitational, limitandu-se astfel nevoia folosirii pompelor. Vinaria este situata pe o suprafata de 82 mp in zona Dealu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.