Immochan va investi anul acesta 10 milioane de euro in modernizarea a 5 centre comerciale din tara

Dupa 5 ani de activitate pe piata locala, Immochan, divizia de dezvoltare imobiliara a grupului francez de retail Auchan, a ajuns sa detina 23 de centre comerciale, gestionand, prin echipa sa de 53 de oameni, un portofoliu de 1.200 de parteneri si 150.000 metri patrati suprafata inchiriabila. Cu un plan de investitii curente de 170M euro, compania si-a exprimat intentiile de dezvoltare a pietei romanesti.

Immochan isi doreste sa dezvolte in continuare acele locuri unice care sa aduca bucurie oamenilor zi de zi. Aceasta orientare depaseste cadrul unui proiect de retail, rezidential, office sau logistic. Este o orientare catre nevoile comunitatilor. Nu excludem dezvoltarea de activitati noi, de proiecte mixte, in parteneriat. Ne dorim sa devenim unul dintre actorii majori ce isi propun sa dezvolte Romania, in colaborare cu administratiile locale si centrale”, a declarat Tatian Diaconu, CEO Immochan Romania.

Immochan si-a afirmat deja rolul de jucator global, atent la evolutia nevoilor comunitatilorin proiectul de dezvoltare urbanistica initiat in 2013, Cartierul Coresi din Brasov. Proiectul Coresi Shopping Resort deschis in martie 2015 (45.000mp GLA) a reprezentat prima etapa a acestui proiect si un punct de reper in industrie, printr-o pozitionare in zona de retail societal. Centrul este integrat in comunitate si raspunde nevoilor unei regiuni intregi, atragand in egala masura localnici si turisti. Circa 9 milioane de vizitatori au trecut pragul centrului in 2016, o performanta remarcabila pentru un centru comercial la inceput de drum.

Asocierea in 2016 cu un brand local recunoscut, a condus la crearea proiectului Coresi Avantgarden, cu ambitia declarata de a crea 3.000 de locuinte noi in Brasov. 570 de apartamente in 13 blocuri sunt in constructie, cu livrare in 2017 si primul trimestru din 2018. Calitatea dezvoltatorilor si a conceptului au condus la un succes de vanzari, 95% din apartamente gasindcumparatori pana la aceasta data.

O mare parte din centrele comerciale administrate de Immochan se afla intr-un proces de modernizare, prin care Immochan isi doreste sa aduca valoare adaugata clientilor si servicii inteligente pentru shopping si socializare. Centrele comerciale din orasele Oradea si Satu Mare au trecut deja prin acest proces si poarta azi emblema Aushopping. In 2017, Immochan va continua procesul de transformare a 5 centre comerciale reprezentand 30.000 mp si o investitie totala de 10 M Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.