Hornbach deschide magazinul din Sibiu, pe locul unui spatiu preluat de la OBI

Retailerul de bricolaj Hornbach inaugureaza cel de-al 6-lea magazin al retelei sale, la Sibiu, in locul unei foste locatii OBI ce a fost achizitionata in toamna anului trecut.
„Investitia totala in noul nostru magazin a fost de aproximativ 12 milioane de euro, iar de la cumparare, pana in acest moment, locatia a fost renovata, remodelata si extinsa, pentru a ajunge la standardele cu care Hornbach si-a obisnuit clientii”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

In ceea ce priveste decizia de a investi in acest magazin, reprezentantul companiei a subliniat ca a fost aleasa aceasta locatie deoarece a oferit avantajul de inaugurare intr-un timp scurt, intr-o zona cu potential comercial ridicat. In plus, pozitia noului magazin este avantajoasa din punct de vedere al traficului, aflandu-se pe artera nordica a orasului, in directia Medias, aproape de punctul de intrare pe autostrada Sibiu Nord.

Situat pe Calea Surii Mari, nr.37Magazinul din Sibiu are o suprafata totala de 12.000 de metri patrati, fiind amplasat pe un teren de cca. 33.200 mp si impartit in trei zone distincte. Astfel, pe o suprafata de 7.600 mp este situata zona de materiale de constructii si amenajari, in timp ce pe o suprafata de 2.700 mp se regaseste o zona dedicata produselor de gradina si ZOO. In plus, noua locatie dispune de o zona speciala de ridicare a materialelor de constructii, amplasata separat de magazin. Aceasta are o suprafata de 1.700 mp si va pune la dispozitia clientilor materiale de constructii grele si voluminoase.

Hornbach mai detine magazine in Bucuresti (Berceni, Bucuresti Militari, Balotesti), Brasov si Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here