Hipermarketul Carrefour din Piatra Neamt se va deschide pe 1 decembrie, odata cu centrul comercial Shopping City

Dezvoltatorul imobiliar NEPI a anuntat ca centrul comercial Shopping City Piatra-Neamt, in cadrul caruia hipermarketul Carrefour Piatra-Neamt este magazinul ancora, urmeaza sa fie inaugurat pe data de 1 decembrie a.c.

Primul hipermarket Carrefour din regiune si al 31-lea din tara al retailerului francez, are aproximativ 350 de angajati si dispune de o suprafata de 7.500 mp, unde se va comercializa o gama de peste 50.000 de articole. Magazinul include un loc de joaca pentru copii, precum si o zona de cafea si snacking.

Prin deschiderea noului hipermarket Carrefour, continuam colaborarea noastra de succes cu NEPI, totodata aducandu-le locuitorilor din Piatra-Neamt o gama bogata de produse care acopera toate preocuparile şi activitaţile zilnice, dar şi produse locale, din zona Neamţului, la cele mai mici preturi. Noul nostru magazin, Carrefour Piatra-Neamt, pregateste o multitudine de surprize pentru toti membrii familiei, asteptandu-i la cumparaturi intr-o ambianta moderna si placuta. Mai mult decat atat, imbinand accesibilitatea cu inovaţia, ne-am dorit sa oferim clienţilor, in avanpremiera, cele mai noi tehnologii şi cele mai recente inovaţii in materie de electronice şi electrocasnice”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamica Comerciala & Pricing Carrefour Romania.

Situat pe Bulevardul Decebal 79, noul mall este construit pe un teren de 7 hectare, dispune de o suprafata inchiriabila de 28.000 metri patrati si o parcare cu pana la 1.000 de locuri.

Printre magazinele prezente in Shopping City Piatra-Neamt se numara: New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Jonny Joy, Neofashion, Intersport, Marelbo, Noriel, Pikaboo, Bebe Ardealul, Splend’or, Altex, Germanos, Orange, Vodafone, iar peste trei luni se va deschide si H&M.

Noul centru comercial aduce in premiera si primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City, ce va fi inaugurat in a doua parte a lunii decembrie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.