Green Hills, a cincea retea de retail care participa la evenimentul Retailul Modern in Republica Moldova

Green Hills, una dintre cele mai vechi retele de supermarketuri din Republica Moldova, detinuta de compania ucrainiana Retail Group, a confirmat prezenta la intalnirea cu producatorii romani din FMCG organizata de Modern Buyer, in parteneriat cu Intermodal Logistic, in data de 19 Martie 2015, in Bucuresti. Compania opereaza in prezent 12 supermarketuri sub brandul Green Hills (din care 11 in Chisinau si unul in orasul Balti) si un hipermarket sub brandul Velmart. Compania detine practic trei formate de magazine: un hipermarket de 4.800 mp (Velmart), 9 supermarketuri cu suprafata comerciala cuprinsa intre 1.000 – 3.000 mp si trei magazine de proximitate (400-600 mp). Primul magazin Green Hills a fost deschis in decembrie anul 1995. Contactati de Modern Buyer, oficialii companiei au declarat ca anul trecut, reteaua de magazine a realizat o cifra de afaceri de circa 1 miliard de lei moldovenesti.
Pe langa Green Hills au mai confirmat participarea retelele Metro Cash&Carry, Fourchette, Linella si Unimarket.

Evenimentul “Retailul modern in Republica Moldova” este dedicat exclusiv pietei de retail din Republica Moldova si oportunitatilor de export pentru producatorii/furnizorii romani din segmentul food si non food.
Pana in acest moment, au confirmat prezenta, ca vorbitori: Michele D’Introno, Director General METRO Cash&Carry Moldov, Marius Caluian, Managing Partner Market Vektor si Alexandru Gozun, Manager, Servicii de Consultanta pentru Management, PwC Moldova.

Pentru a veni in completarea subiectelor ce vor fi dezbatute la eveniment, Modern Buyer a lansat si „Harta retailului Modern din Moldova”. Documentul, in format electronic, este deja disponibil pentru comanda. Raportul „Harta retailului Modern din Moldova” cuprinde peste 300 de magazine, 17 branduri de retail, fiecare retea de retail fiind prezentata succint. Raportul include si indicatori macroeconomici, precum structura populatiei, numarul de gospodarii, puterea de cumparare, cheltuielile medii lunare de consum ale populatiei samd.

Modalitati de participare si costuri
Pentru a va rezerva un loc in sala completati formularul de comanda si trimiteti-l la una din adresele: maria.hurduc@modernbuyer.ro sau carmen.ionescu@modernbuyer.ro
Puteti opta pentru una din variantele:
1. Bilet participare eveniment – 120 euro +TVA
2. Bilet participare eveniment + raportul „Harta retailului Modern din Moldova” – 200 euro +TVA
Raportul „Harta retailului Modern din Moldova”poate fi comandat si separat, la pretul de 120 euro + TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.