Farmec „duce” magazinele de brand in Franta

Producatorul local de cosmetice Farmec deschide, alaturi de partenerul Carlgin Sasu, primul magazin de brand din Franta, la Menton, una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe Coasta de Azur, situata la 40 de km est de Nisa. Noul magazin imbina elemente ale designului modern existente in toate centrele Farmec cu detalii inspirate din stilul mediteranean. Este usor accesibil publicului francez si turistilor, fiind situat in apropierea Galeriilor Lafayette Menton.
Magazinul comercializeaza atat produsele din recent lansate in gama Gerovital Happiness, adresata publicului tanar, noile deodorante cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution, produsele din gama de dermatocosmetice, Gerovital H3 Derma+, precum si gamele Gerovital H3 Classic si Aslavital si alte produse pentru ingrijire personala din portofoliul Farmec.
Magazinul de brand din Menton este primul centru Farmec inaugurat in afara tarii anul acesta, dupa ce, in 2014, Farmec a deschis doua magazine de brand in Grecia, la Salonic si Katerini. Primul magazin Farmec din afara tarii a fost inaugurat in 2003 in Sharjah, Unite Arabe. Din 2013 compania are un magazin de brand si in Budapesta, intr-o cladire monument istoric din zona Corvin.
In Romania, Farmec detine sase magazine proprii in Cluj Napoca, Arad, Timisoara si Targu Mures.

Articolul precedentGfK TEMAX®: „Piata bunurilor de folosinta indelungata isi revine, sase din sapte sectoare fiind pe un trend ascendent”
Articolul următorCatalina Aldea paraseste Mega Image
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.