Catalina Aldea paraseste Mega Image

Catalina Aldea, primul director comercial roman al Mega Image din ultimii 10 ani, a parasit compania la aproape cinci luni de la schimbarile majore aparute in structura organizationala a Mega Image. In ianuarie 2015, compania anunta ca a numit-o pe aceasta in functia de Director Comercial Marci Proprii. In noua pozitie, pe care o ocupa in companie din ianuarie 2015, aceasta coordona si departamentul de Siguranta Alimentara.
Catalina Aldea s-a alaturat echipei Mega Image in 2004, in calitate de Buying Manager. Dupa mai bine de sase ani, timp in care a coordonat echipa de achizitii, departamentul de merchandising, pricing si siguranta alimentara, aceasta a fost promovata in pozitia de Commercial Director, functie pe care a ramas 3 ani si 10 luni, mai exact pana la noile schimbari din ianuarie 2015.
Cei aproape patru ani in care Catalina Aldea a ocupat functia de director comercial au reprezentat perioada de maxima dezvoltare pentru companie, in care a avut loc nu numai o extindere agresiva, cu aproximativ 300 de magazine, ci au fost abordate mai multe directii strategice: implementarea a doua noi concepte – AB Cool Food si Gusturi Romanesti, deschiderea concept store-urile de la Piata Gemeni si Piata Sudului, intrarea in comertul online – prin intermediul unui parteneriat cu eMag, cu platforma „Supermarket la tine acasa”, lansarea concept corner-elor Wine Gallery – specializat de vinuri si o platforma online asociata, si Equilibrium Health & Wellness – dedicat produselor sanatoase, precum si diverse proiecte ce au vizat diferentierea la nivelul sortimentatiei de marci de proprii sau la nivel de marketing, prin campanii neconventionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.