Erik Hageleit, fost director general al Beiersdorf Romania, este noul director general al Hochland Romania

Erik Hageleit, care a ocupat in perioada 2007-2012 pozitia de Director General al Beiersdorf Romania si Moldova, revine in Romania preluand, de la 1 ianuarie 2017, functia de Director General al producatorului de branzeturi Hochland Romania.

„Sunt onorat sa ma alatur Hochland Romania ca Director General si ma bucur sa revin in aceasta tara. Mi-a placut sa lucrez si sa locuiesc in Romania, e un loc in care am avut prilejul sa intalnesc profesionisti de prima clasa. Sunt impresionat de reusitele Hochland in Romania si abia astept sa imi aduc contributia la dezvoltarea companiei”, a declarat Erik Hageleit.

Intre 2007 si 2012, Erik Hageleit a ocupat pozitia de Director General al Beiersdorf Romania si Moldova, asa ca acesta nu se afla la primul contact profesional si cultural cu piata locala. Este un manager cu experienta internationala, cu un excelent parcurs profesional in pozitii de General Management, Marketing si Vanzari in domeniul FMCG si un lider desavarsit, care a gestionat echipe multiculturale atat in cadrul Beiersdorf, cat si in cadrul producatorului de cosmetice premium Maria Galland Group.

Noul Director General al Hochland Romania a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor, Universitatea Christian-Albrechts din Kiel, Germania, si vorbeste limba germana, engleza, franceza, spaniola, rusa si limba romana.

Grupul german Hochland produce toate categoriile majore de branzeturi si are la baza o traditie de 90 de ani. In prezent, Hochland este unul dintre cei mai mari producatori de branzeturi la nivel global, care vinde sute de sortimente in peste 30 de tari din intreaga lume. Compania detine 12 unitati de productie in sapte tari si are la ora actuala aproximativ 4400 angajati in toata lumea. In Romania, brandul Hochland este prezent la nivel local de peste 20 de ani. Compania a fost infiintata in tara noastra in anul 1998, are in prezent 300 de angajati si detine doua fabrici, una la Sighisoara si una la Sovata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.