Emilia Bor, managerul companiei de distribuţie Elboris, completează lista vorbitorilor la „Retail & Horeca Distribution”

Emilia Bor, fondatoarea grupului de firme Elboris, a confirmat prezenţa în calitate de vorbitor la „Retail & Horeca Distribution”, eveniment anual dedicat industriei de distribuţie produse FMCG în Retail şi HoReCa. Aceasta se va alătura invitaţilor din panelul cu tema „Perspectiva antreprenorilor din sectorul de distribuţie în retail şi HoReCa” în care vom vorbi despre căile de dezvoltare pe care au mizat antreprenorii din industrie – extinderea teritorială, eficientizare operaţională, creşterea canalului HoReCa, investiţii în tehnologie, restructurare, revizuirea portofoliului, dezvoltare de mărci proprii ş.a. – dar şi despre perspectivele acestui sector.

Elboris este distribuitor al produselor Prodvinalco, Ursus Breweries dar și al brandurilor Coca-Cola, Jidvei, Tohani, Urlați, precum și al unor mărci de apă minerală. Centrul logistic și sediul Elboris se află la Floreşti şi tot acolo compania deține o suprafață de 17.000 de mp, din care depozitul are 7.000 de mp. Elboris mai deţine un centru logistic de 16.500 de mp şi un depozit de 6.800 de mp la Oșorhei, în județul Bihor. Cifra de afaceri pe activitatea de distribuție a depăşit pragul de 11 milioane de euro, Elboris având o distribuţie solidă, şi în HoReCa, și în TT, în mediul rural. Compania deserveşte circa 1.700 de clienți, dintre care 50-60% sunt din HoReCa, a declarat pentru Modern Buyer, Emilia Bor.

Recent, am dat startul înscrierilor la ediţia a V-a a “Retail & Horeca Distribution”, unicul eveniment B&B dedicat exclusiv industriei de distribuție. Așteptăm şi în acest an un număr de 200 de participanţi din diverse regiuni ale țării, din rândul companiilor specializate, dar şi al furnizorilor de soluții pentru acest sector: software, ambalaje, training, logistică, transport ș.a.

Structura evenimentului Retail & Horeca Distribution:

Conferință și Dezbateri în plen
Facilităm accesul la date relevante despre evoluția pieței de distribuție, proiectele celor mai relevanți jucători prezenți la nivel național și regional, trenduri și cifre cheie. Analizăm perspectivele anului 2019 în acest sector împreună cu antreprenorii din industrie, managerii din FMCG ș.a.

Expo Hall: Lasă-ți produsele să vorbească pentru tine!

Spațiu expoziíonal pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional și operatorilor HoReCa. Expozanții vor beneficia de standuri personalizate unde pot organiza prezentări de produse și unde își pot invita partenerii de prezenți la eveniment.

Cină de afaceri – 19 Martie 2020
Retail & Horeca Distribution Business Dinner este un excelent prilej de dialog între antreprenorii din idustria de distribuție și partenerii lor din FMCG. Cina de afaceri oferă invitaților posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare, într-o atmosferă relaxată.

În cadrul conferinței “Retail & Horeca Distribution”, ediția 2020, speakerii-invitați vor aduce în discuţie următoarele subiecte:

Partea I: Piaţa de distribuţie în 2019. Influenţe cu impact asupra sectorului în 2020
– Analiza indicatorilor-cheie de performanță și eficiență a companiilor de distribuție bunuri de larg consum în Retail şi Horeca;
– Evoluţia comerţului tradiţional la nivel naţional şi regional şi perspectivele europene; (speaker din România, Polonia, Cehia);
Partea a II-a: Parteneriatul dintre producători şi distribuitori, aşa cum este văzut de jucătorii importanţi din sectorul de producţie FMCG;
– Modele de colaborare producător-distribuitor-comerciant/operator HoReCa pentru eficientizarea acestei relaţii. Cum se poate obţine plus valoare pentru toate verigile din acest lanţ? Crearea unei strategii de afaceri win-win.
Partea a III-a: Perspectiva antreprenorilor din sectorul de distribuţie în retail şi HoReCa
– Care sunt căile de dezvoltare pe care le vor alege jucătorii mari din industrie: extinderea teritorială, eficientizare operaţională, creşterea canalului HoReCa, investiţii în tehnologie, restructurare, revizuirea portofoliului, dezvoltare de mărci proprii ş.a.

În zona expozițională a evenimentului vom asigura vizibilitatea şi comunicarea directă cu ditribuitorii de produse FMCG din România şi Republica Moldova. Așadar, în cadrul Expo Hall, vă puteţi prezenta produsele sau serviciile dedicate sectorului, către cei peste 50 de distribuitori în retail și HoReCa, participanți la lucrările conferinței. Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare cu stand, vă rugăm să ne contactați.

Vă invităm să accesați platforma on-line, unde vă puteţi rezerva deja locul în sală.