Elena Badea trece in antreprenoriat, dupa 15 ani in companii multinationale

Elena Badea s-a alaturat companiei Sfera Business, ca Partener si Senior Consultant, dupa ce si-a construit o cariera de peste 22 de ani in marketing, vanzari si business development. Timp de 15 ani a fost Director Marketing al unei companii internationale de top ce activeaza din 1992 si in Romania.

“Este o schimbare importanta pentru mine si un inceput de drum care imi aduce multa munca de constructie in fata. Este o nevoie uriasa de taining experiential in piata, care, corelat cu alte tehnici, poate da rezultate rapide si pe o durata mai mare in business. In afara de training si consultanta pentru oameni de afaceri si antreprenori vreau sa dezvolt si proiecte pentru tineri aflati la inceput de drum in cariera sau in antreprenoriat. Valorile mele sunt leadership, pasiune, invatare continua si inovatie. Ele ma vor ghida si in acest nou drum pe care il incep la Sfera Business”, spune Elena Badea, Partner & Senior Consultant Sfera Business.

De peste 7 ani Elena Badea este implicata in mediul academic, fiind invitata sa predea cursuri in cadrul programului de Master al Griffiths School of Management din Oradea. A coordonat numeroase cercetari privind mediul de business si antreprenorial din Romania si s-a implicat in programe de formare si coaching pentru manageri si oameni de afaceri, dar si in proiecte de responsabilitate sociala si educatie. Publica frecvent articole in presa si este invitata ca vorbitor la numeroase conferinte nationale pe teme actuale de marketing si business development.
In ultimii trei ani a sustinut peste 300 de ore de cursuri atat in cadrul unor companii multinationale, cat si in cadrul unor mari firme antreprenoriale romanesti. Temele pe care le abordeaza includ: marketing si comunicare, business development, account management, limbajul trupului in afaceri, tehnici de prezentare, de networking, de dezvoltare a brandului personal, psihologia vanzarilor si neuromarketing.

Sfera Business este o companie de training si consultanta infiintata in anul 2010. Suntem o firma de training si consultanta axata pe oferirea de solutii integrate in vanzari, management si relatii cu clientii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.