Dupa 14 ani pe piata romaneasca, Praktiker isi lanseaza oficial magazinul online

1510

Retailerul de bricolaj Praktiker a anuntat recent lansarea oficiala a magazinului sau online, in contextul aniversarii a 14 ani de activitate pe piata locala. Magazinul online www.praktiker.ro ofera momentan peste 8.000 de produse din cele 40.000 comercializate in magazine, numarul acestora crescand de la o luna la alta. Lansarea platformei de vanzari online si totodata comunicarea omnichannel sunt unele dintre principalele obiective de business ale companiei Praktiker Romania pentru anul 2016. Magazinul online www.praktiker.ro este pus la dispozitia clientilor inca din luna aprilie, dar il deschidem oficial acum, cu ocazia aniversarii. In acest mod le oferim tuturor clientilor posibilitatea sa se bucure de ofertele si premiile campaniei aniversare «Premii pe loc pentru toti clientii» inclusiv in mediul online si sa aiba parte de aceasta experienta omnichannel“, spune Isabelle Pleska, Director General Praktiker Romania.
Produsele comercializate pe www.praktiker.ro au aceleasi preturi ca in magazinele fizice si pot fi livrate la nivel national. Costurile de transport depind de greutatea produsului achizitionat.
Potrivit reprezentantilor companiei, in urmatoarea perioada se va trece la a doua etapa de dezvoltare a magazinului online, in care vor fi introduse mai multe facilitati pentru clientii online. De exemplu, platforma va fi imbogatita cu optiunea „click & pick“, adica anumite produse pot fi comandate online si ridicate apoi direct din magazin.

Cu prilejul aniversarii, compania deruleaza campania „Premii pe loc pentru toti clientii“, desfasurata la nivel national in perioada 10 august – 6 septembrie.
„Cu ocazia acestei aniversari le oferim clientilor posibilitatea sa castige premii importante. Este modul nostru prin care le multumim ca ne-au fost alaturi timp de 14 ani. Ii asteptam cu o gama variata de produse cu preturi exceptionale, cu stocuri pe masura asteptarilor, cu premii importante, de la reduceri si vouchere valorice pana la excursii in Italia sau chiar pot pleca acasa cu o masina KIA cee’d. De asemenea, venim in sprijinul tuturor celor care vor sa faca amenajari in aceasta perioada, cu posibilitatea de a cumpara in 18 rate cu dobanda 0% prin urmatoarele carduri: Bonus Card, BRD Finance, Cetelem si cardurile EuroLine. Clientii nostri vor gasi in magazinele Praktiker cele mai bune solutii prin care sa isi transforme casa in acasa“, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Praktiker detine 27 de magazine in 24 de orase din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here