Dorian Sveduneac, Alma Viva Grup, speaker la RO Fruits & Vegetables Show 2019

Dorian Sveduneac, Alma Viva Grup, a confirmat participarea în calitate de vorbitor la RO Fruits & Vegetables Show 2019, eveniment dedicat sectorului de fructe şi legume organizat de Modern Buyer pe data de 21 Noiembrie 2019 la Crowne Plaza Bucureşti.

De la invitatul nostru vom afla care au fost principalele direcţii de investiţii şi dezvoltare ale fermei Alma Viva pentru 2019, provocările şi aşteptările companiei în colaborarea cu marile lanţuri de retail modern, perspective şi proiecte pe termen scurt şi mediu.
Alma Viva Grup este o importantă fermă pomicolă din Suceava ce deţine în exploatare o suprafaţă de 100 de ha de teren agricol. Alma Viva Grup produce mere, vişine, cireşe şi nuci pe care le vinde către patru mari lanţuri de retail modern din România. Ferma are o istorie de doar patru ani pe piaţa românească.

Alţi speakeri confirmaţi

RO-Fruits & Vegetables Show, locul de întâlnire cu profesioniști valoroşi din industrie

Pe 21 noiembrie 2019, actorii importanți din industrie – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizori de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

RO-Fruits & Vegetables Show 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe, expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

Business Matchmaking – Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

Te așteptăm alături în acest an! Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul din pachetele disponibile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here