Echipa IFCO vă așteaptă la standul Ro-Fruits &Vegetables Show 2019

359

Compania IFCO este principalul furnizor mondial de soluții de ambalare reutilizabile pentru alimente proaspete, care deservește clienți din peste 50 de țări și operează un parc de peste 314 milioane de containere din plastic reutilizabile (CPR) la nivel global, care sunt utilizate pentru peste 1,7 miliarde de livrări de fructe și legume proaspete, carne, păsări de curte, fructe de mare, ouă și pâine.

Compania IFCO ni se alătură pentru al patrulea an consecutiv în calitate de partener și expozant în cadrul evenimentului Fruits & Vegetables Show, ediția din 2019.

Echipa IFCO vă așteaptă la stand, în cadrul Expo-Village, la Ro-Fruits & Vegetables Show 2019, pentru a discuta despre modul în care soluțiile oferite pot aduce concret beneficii lanțului d-voastră de aprovizionare, reducându-vă costurile, economisindu-vă timp și spațiu de stocare și reducând impactul asupra mediului.

IFCO România derulează parteneriate pe termen lung cu principalele lanțuri de retail din România, precum și cu peste 120 de producători locali.


RO-Fruits & Vegetables Show, locul de întâlnire cu profesioniști valoroşi din industrie

Pe 21 noiembrie 2019, actorii importanți din industrie – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizori de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

RO-Fruits & Vegetables Show 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:
• Conferință – dezbateri în plen;
• Business Matchmaking – evenimentul oferă mai mult de 200 de posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
• Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
• Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe, expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

Business Matchmaking – Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale.

Te așteptăm alături de noi și în acest an! Înscrie-te pe site-ul evenimentului, achiziționând unul din pachetele disponibile!