DOMO lanseaza POP-UP, un concept cu care vizeaza o retea de 100 de locatii pana la finalul lui 2015

Retailerul electro-IT DOMO a lansat primul sau lant de magazine POP-UP, ce ofera spre vanzare cea mai noua tehnologie IT&C. Primul magazin din reteaua DOMO POP-UP a fost deschis joi, 18 decembrie, in Bucuresti, in incinta parcarii Kaufland Colentina.
DOMO POP-UP este un concept propriu, marca DOMO. Magazinul, cu o suprafata de 10 mp, comercializeaza o gama atent selectionata de produse din categoriile telefoane, tablete, laptopuri si accesorii pentru acestea, adaptata cerintelor consumatorilor locali si mereu innoita. Clientii DOMO POP-UP vor putea beneficia de serviciile unui consultant de vanzari si vor avea acces la platforma special pusa la dispozitia lor in magazin pentru a comanda cu usurinta produsele din portofoliul complet al retailerului, pe www.domo.ro. In plus, toate locatiile DOMO POP-UP vor pune la dispozitia clientilor terminale speciale pentru plata utilitatilor, reincarcare electronica, rovinieta si alte servicii.
„Magazinul din Bucuresti, in imediata vecinatate a complexului Kaufland, este primul dintr-o serie de 100 de magazine care vor fi deschise pana la sfarsitul anului 2015, in locatii in care am identificat un interes crescut pentru oferta DOMO. Urmatoarele orase in care se va inaugura acest nou concept de magazine sunt Calarasi, Resita, Caransebes, Timisoara si Giurgiu”, Sylvia Kerzbek, Marketing Manager DOMO Retail.
Primii 50 de clienti care vor achizitiona produsele din noul concept de magazin vor primi cadou un card micro SD de 8GB. Magazinele DOMO POP-UP vor avea saptamanal oferte speciale, in exclusivitate.

DOMO Retail este unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul specializat in Electro-IT din Romania, detinand o retea nationala formata din peste 90 de magazine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.