dm – drogerie markt, in ansamblul Openville Timisoara

dm – drogerie markt a semnat un parteneriat cu compania Iulius, prin care retailerul german va deschide un magazin la parterul primei cladiri de birouri clasa A din ansamblul multifunctional Openville Timisoara.

Magazinul, cu o suprafata de aproximativ 390 mp, va fi inaugurat odata cu intreaga cladire United Business Center 2 (UBC 2), in aceasta toamna.
„Dorinta comuna de dezvoltare și de oferire de servicii de calitate clientilor a transformat colaborarea dintre dm drogerie markt si grupul Iulius in una de durata, bazata pe incredere, corectitudine si respect reciproc. Ne bucuram ca, impreuna, vom ajunge acum si mai aproape de timisoreni”, a declarat Milan RADIN M.B.A., director general dm drogerie markt Romania.

Unitatea dm din UBC 2 va fi cel de-al patrulea magazin al brandului german din reteaua nationala dezvoltata de grupul Iulius, dupa cele de la Palas Mall Iasi, Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Suceava.

Constructia ansamblului urbanistic Openville, din proximitatea Iulius Mall Timisoara, a inceput in septembrie 2015, cu lucrarile la cladirea de birouri UBC 2. In luna iunie a acestui an, au demarat lucrarile la cea de-a doua cladire office clasa A, denumita UBC 1, cu o suprafata de 13.000 mp inchiriabili.

dm drogerie markt reprezinta unul dintre cele mai mari lanturi de magazine specializate in beauty, wellness, baby si uz casnic si a adus in Romania o gama proprie de produse de calitate (Balea, babylove, Sundance etc.). In prezent, compania detine 84 de magazine.

Articolul precedentMircea Isvoranu, Manager Achizitii Legume – Fructe, Carrefour: “Am crescut ponderea livrarilor locale, necentralizate si a celor realizate direct cu masinile noastre de la agricultori, pentru a ramane flexibili in relatia cu micii producatori”
Articolul următorCei mai mari 10 jucatori din industria produselor de ingrijire se apropie de pragul de 1 miliard de euro
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.