Dedeman va deschide un nou magazin in Oradea

Retailerul autohton de bricolaj Dedeman va deschide pe 2 septembrie 2016 un nou magazin in Oradea, ajungand astfel la un total de 44 la nivel national.

Situat pe Calea Aradului, nr.87A, magazinul Dedeman din Oradea a presupus o investitie de circa 14 milioane de euro si a creat peste 200 de locuri de munca.

Magazinul are o suprafata de vanzare de peste 13.000 mp si o sera pentru articole de gradina de circa 3000 mp, si o parcare de 480 de locuri. Sortimentatia cuprinde peste 45.000 de produse pentru casa si gradina.

“Oradea este situat la o distanta egala fata de Viena, Praga si Bucuresti, intr-un nod strategic pentru rutele comerciale care asigura schimburile economice dintre vestul si estul continentului european. Odata cu deschiderea acestui magazin, vom fi prezenti in fiecare oras reprezentativ situat in apropierea frontierei de vest a tarii noastre. Cu ajutorul noii tehnologii, sunt premise bune sa ne crestem vanzarile si catre clientii din tarile vecine”, a declarat Dragos Paval, Presedinte Dedeman.

Oradenii care prefera sa faca online cumparaturile pot face acest lucru pe site-ul dedeman.ro sau cu ajutorul aplicatiei de mobil, de unde isi pot comanda produsele dorite pentru casa si gradina, iar acestea le vor fi livrate acasa.

Planurile de expansiune ale retailerului vizeaza atingerea unui numar de 50 de magazine la nivel national.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.