Producatori si Bazine Legumicole din Romania, un ghid destinat achizitorilor din retail si horeca

Agentia de comunicare TMT PR impreuna cu publicatiile Agrostandard si Modern Buyer au lansat Studiul de Piata „Producatori si Bazine Legumicole din Romania”. Disponibil in format electronic (pdf), materialul este realizat sub forma unei baze de date in care sunt prezentati peste 300 de producatori de legume din intreaga tara, grupati pe judete. Impreuna, acestia realizeaza o productie anuala de 3.6 mil. tone de legume.
Materialul, unic pe piata romaneasca, isi propune sa fie un instrument de lucru util atat achizitorilor din retailul modern sau din horeca, cat si producatorilor de conserve de legume care doresc sa identifice potentiali parteneri din randul producatorilor din diverse zone ale tarii.

Structura studiului
Informatiile prezentate in acest studiu sunt structurate in doua sectiuni:
I. O sectiune dedicata analizei sectorului national legumicol si principalilor indicatori care definesc evolutia si performanta acestuia. Un top al celor mai mari producatori dupa suprafetele detinute incheie primul capitol al studiului.
II. O sectiune dedicata prezentarii celor 300 de producatori de legume. Fiecare producator selectat pentru studiu este prezentat cu informatii cheie precum: denumire, dimensiunea exploatatiei, tipul de cultura, date de contact (persoana/telefon), canale de vanzare atinse si eventuale utilitati.

Lanseaza o comanda
Produsul este disponibil in format electronic (pdf) si poate fi achizitonat la pretul de 120 de euro + TVA. Pentru a lansa o comanda, va rugam sa ne trimiteti solicitarea dumneavoastra pe adresele de email maria.hurduc@modernbuyer.ro sau carmen.ionescu@modernbuyer.ro, impreuna cu datele de facturare complete ale companiei dumneavoastra.
Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la redactie la numerele de telefon 031.425.38.92 sau 0729.880.041

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here