Dedeman bifeaza al 42-lea magazin, o investitie de 17 milioane euro

Operatorul local Dedeman va deschide vineri, 23 octombrie a.c., cel de-al doilea magazin al sau din Timisoara, respectiv al 42-lea al retelei nationale. Noul magazin este situat pe Calea Sagului, nr. 102, are o suprafata de circa 16.000 mp si o parcare de 360 de locuri. Potrivit reprezentantilor companiei, investitia, prin care s-au creat 200 de locuri de munca, s-a ridicat la valoarea de 17 milioane de euro.
„Structura si amenajarea intuitiva a raioanelor pentru o mai usoara orientare, gama de peste 45.000 de produse, ambientul si iluminatul modern si ecologic, sera de peste 2000 m.p. cu clima controlata, in care sunt prezentate zeci de specii de plante si un raion dedicat decoratiunilor sunt cateva din noutatile pregatite pentru clientii din Timisoara”, spun reprezentantii Dedeman.

Odata cu inaugurarea noului magazin, Dedeman marcheaza inca un eveniment special, si anume lansarea Cardurilor Cadou. Astfel, pentru toate evenimentele speciale la care participa, fie ca este vorba de aniversare, nunta, botez sau o petrecere de casa noua, dar nu numai, clientii pot achizitiona, pentru prieteni si familie, carduri cadou, valabile in intreaga retea Dedeman. Cardurile sunt disponibile cu valori de 100, 300, 500, 1000, 2000 respectiv 5000 de lei si sunt insotite de felicitari dedicate, cu design si urari amuzante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.