Christian Mazariuc este noul CEO al Brico Dépôt Romania

Operatorul de bricolaj Kingfisher l-a numit pe Christian Mazauric in functia de CEO al Brico Dépôt Romania, responsabil cu dezvoltarea viziunii si performantei companiei pe piata locala.
“Domnul Mazauric isi va exercita noile responsabilitati, urmand sa contribuie la accelerarea cresterii sustenabile a Brico Dépôt in Romania, asigurand o mai buna adaptare a formatului specific Brico Dépôt la piata locala, precum si alinierea operatiunilor la celelalte zone in care compania este prezenta”, au precizat reprezentantii companiei.

Christian Mazauric are peste 20 de ani experienta profesionala, detinand anterior functia de Chief Finance Officer la B&Q Regatul Unit & Irlanda. Anterior, a petrecut 11 ani la Castorama Franta si alti sase la Marks & Spencer in Regatul Unit.

„Kingfisher se afla in proces de standardizare a formatelor din zonele unde opereaza, intrucat a devenit tot mai evident ca pietele in care suntem prezenti au o structura similara. In prezent, depozitele noastre Brico Dépôt din Franta, Spania, Portugalia si Romania au un model de business diferit. Formatul va deveni unul unitar in toate aceste piete”, explica CEO-ul Kingfisher, Veronique Laury.
„Ca CEO al Brico Dépôt Romania, prioritatea mea este cresterea si dezvoltarea companiei. Gratie predecesorului meu, transformarea celor 15 unitati achizitionate in 2013 a fost accelerata si finalizata cu succes inainte de termen. Obiectivul meu va fi de acum adaptarea formatului Brico Depot la specificul pietei locale, acordand o atentie deosebita consilierii clientilor si serviciilor oferite profesionistilor si amatorilor in bricolaj ”, spune Christian Mazauric.

Christian Mazauric il urmeaza in functie pe Patrick Papot, al carui mandat s-a concentrat pe transformarea celor 15 unitati Bricostore pe care Kingfisher le-a achizitionat in 2013. Patrick Papot a preluat o noua pozitie in cadrul grupului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.