Germania: Starbucks va deschide cafenele in cadrul magazinelor Rewe

Grupul german Rewe si Starbucks Coffee Company au anuntat incheierea unui parteneriat in urma caruia operatorul de cafenele va deschide locatii in hipermarketurile si supermarketurile detinute de Rewe in orase importante din Germania. Primele cafenele urmeaza sa fie inaugurate anul viitor.

“Suntem incantati de oportunitatea acestui parteneriat, practic e vorba de o colaborare unica intre doua branduri foarte puternice. Rewe poate oferi clientilor produsele Starbucks intr-un mod unic, prin deschiderea cafenelelor in cadrul magazinelor, o directie care se potriveste perfect strategiei noastre de a oferi mai multe produse convenience clientilor nostri”, a declarat Lionel Souque, CEO REWE Markt GmbH.
Astfel, prin intermediul acestui parteneriat, Starbucks isi continua expansiunea pe piata germana, asigurandu-si locatii in zone cu trafic intens, iar Rewe isi extinde targetul de clienti.

Rewe este unul dintre cei mai mari retaileri din Europa, detinand in Germania peste 3.000 de magazine. Gigantul american Starbucks detine in prezent 159 de cafenele in Germania.

Starbucks a mai incheiat pateneriate cu mai multi retaileri, prin care o selectie din produsele sale on the go sunt sunt disponibile in anumite lanturi de magazine, insa pana acum nu a fost vorba de locatii tip store in store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.