Dăm startul înscrierilor la RO Fruit &Vegetables Show 2020

Pe 10 decembrie 2020, cei mai importanți actori din industria de profil își dau întâlnire la conferința anuală dedicată sectorului de legume și fructe din România, RO Fruit &Vegetables Show, eveniment devenit deja tradiție.

Anul acesta videoconferința va avea loc exclusiv online. „Radiografia unui an pandemic. Perspective în noua normalitate” este subiectul pe care îl propunem comunității profesioniștilor din sectorul de legume&fructe.

RO Fruit &Vegetables Show va avea două componente:
Conferinţă & Virtual Expo: Retailerii, operatorii HoReCa, producătorii, importatorii, distribuitorii și furnizorii de soluţii și servicii – vor dezbate provocările și oportunitățile momentului la cel mai apreciat eveniment al industriei, desfăşurat pe platfroma virtuală MyConnector.
Revistă-digitală: Studii de piaţă în exclusivitate pentru circa 20 de categorii de fructe şi legume.

Marea noutate este analiza în format digital, pe segmentul de retail modern, realizată în exclusivitate pentru audiența acestui eveniment. Vom studia peste 20 de tipuri de fructe & legume, oferind informaţii, precum:

 • Sortimentul la raft (peste 20 de categorii de fructe şi legume): tip de produs, ambalări disponibile, lărgime sortiment, ţări de origine;
  • Dinamica preţului la raft;
  • Activitatea promoţională în fiecare categorie;
  • Tendinţe, inovaţii, proiecte noi în retail;
  • Strategii pe segmentul BIO;
  •Factori care au impactat sezonul actual de producţie şi vânzare de fructe şi legume;

Profităm de toate avantajele pe care on-line-ul ni le pune la dispoziție și îmbunătățim această publicație digitală prin metode interactive de captare a atenției cititorului. Pe lângă răsfoirea prietenoasă, cititorii vor beneficia și de alte experiențe virtuale: galerii foto, animații, video, prezentări de companii cu link-uri către paginile lor externe. Se pot downloada grafice şi analize de categorii, se pot partaja informații pe platformele de social media etc.

Mai multe detalii despre prezența pe platforma virtuală în audiență sau în calitate de parteneri sau/și în revista digitală puteți solicita de la colegii noștri: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro și cristi.brinca@modernbuyer.ro.

Aproape 200 de profesioniști și-au dat întâlnire la Ro-Fruits & Vegetables Show ediția 2019. Speakerii-invitați au conturat o imagine de ansamblu a pieței, au oferit informații despre noile trenduri și bune practici din domeniu și au prezentat srategiile și planurile de viitor ale companiilor pe care le reprezintă. În Expo-Village, furnizorii de echipamente au prezentat soluții care ușurează munca și sporesc productivitatea, iar producătorii, traderii & distribuitorii au prezentat paleta de fructe și legume pe care le oferă în piață.

Mai multe detalii despre ediţia anterioară puteţi găsi aici:

Vă așteptăm și anul acesta alături de noi!