Compania Alfa Nistru este partener al evenimentului Private Label Innovation Show, ediția 2022

Compania Alfa Nistru este un jucător important pe piața producătorilor de fructe și legume din Republica Moldova, iar în portofoliul lor se întâlnește o gamă variată de sucuri naturale și diferite combinații de conservare a fructelor și legumelor.  

Compania se află în piață de peste 60 și deține o experiență generoasă în parteneriatele de private label pe care le are atât cu retailerii din piața internă, cât și cu retailerii din piața externă, respectiv cu cei din România. 

Vă reamintim că evenimentul va avea loc pe 19 Mai, la Hotel Novotel, din București, în format fizic, unde aşteptăm alături de noi peste 150 de invitaţi. Private Label Innovation Show 2022 este un eveniment dedicat mărcilor private, în cadrul căruia vom asigura vizibilitate ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Puteți opta pentru un stand în zona de Expo Area, pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, articol, material video în publicația online Modern Buyer și în social media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.