Hell Energy a lansat Hell Energy Strong cu aromă de pepene verde

Noua băutură energizantă Hell Energy Strong are cu 20% mai multă cofeină și cinci tipuri de vitamine din complexul B, fără conservanți, este ambalată în cutie din aluminiu de 250 ml, reciclabilă la infinit, contribuind astfel la promisiunea de sustenabilitate a brandului.

Hell Energy are o tradiție îndelungată în lansarea de arome sezoniere speciale. În fiecare an, odată cu schimbarea edițiilor limitate Summer Cool și Ice Cool, Hell Energy le propune consumatorilor multiple combinații de arome, în ambalaje cu design unic. 

„Ca și consumatorilor noștri, și nouă ne-a plăcut aroma de pepene verde lansată anul trecut în ediție limitată, așa că am decis să o transformăm într-una permanentă în portofoliul Hell Energy Strong. Ceea ce am adăugat noului produs a fost un plus de energie, suplimentând cantitatea tradițională de cofeină de 32 mg/100 ml de produs, cu încă 20% și am creat un design unic, care sugerează și el prospețimea gustului de pepene verde”, a declarat Micșunica Pelaghie, Director Național Hell Energy România.

Băuturile energizante Hell Energy conțin ingrediente de înaltă calitate: aproape 90% apă, restul reprezentând zahăr granulat, cofeină și complexul de vitamine B (B2, B3, B5, B6 și B12), la care se adaugă uneori aminoacizi esențiali pentru menținerea tonusului, acid citric, aromă și regulator de aciditate, fără adaos de conservanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.