Bridor este partener al evenimentului Private Label Innovation Show, ediția 2022

Bridor este un producător francez de panificație congelată, prezent în peste 100 de țări, care combină de 30 de ani puterea de producție la scară largă cu expertiza artizanală în panificație și patiserie, pentru a propune produse de înaltă calitate, inspirate din culturile de panificație și patiserie ale lumii.

De-a lungul anilor, Bridor a devenit furnizorul și partenerul celor mai bune mărci de hoteluri și restaurante din lume, parcuri de distracție precum Disneyland Paris, dar și partener Eurostar și al multor companii aeriene.

Înființată în Bretania din 1988, Bridor a crescut alături de cei mai mari profesioniști din domeniul alimentar și al gastronomiei.

Partener al Maison Lenôtre din 1997 pentru crearea de pâine și produse de patiserie de înaltă calitate, în 2010 Bridor a semnat o colaborare cu Frédéric Lalos, Meilleur Ouvrier de France, pentru crearea unei game de pâini mari care îi poartă numele. În 2021 a fost lansată colaborarea cu Pierre Hermé, unul dintre cei mai importanți pastry chefi la nivel mondial, pentru crearea unei colecții excepționale de patiserie.

Din 2011, Bridor este mândru să sprijine cea mai mare competiție de gătit din lume devenind partener al Bocuse d’Or. 

Vă reamintim că evenimentul va avea loc pe 19 Mai, la Hotel Novotel, din București, în format fizic, unde aşteptăm alături de noi peste 150 de invitaţi.

Private Label Innovation Show 2022 este un eveniment dedicat mărcilor private, în cadrul căruia vom asigura vizibilitate ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Puteţi opta pentru un stand în zona de Expo Area, pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, articol, material video în publicaţia online Modern Buyer și în social media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.