Colaborare Selgros-Cramele Recas pentru gama de vinuri Grand Appetit

Selgros Cash&Carry si-a extins sortimentatia cu o noua gama de vinuri realizata de Cramele Recas. Noua gama, Grand Appetit, in variantele alb si rosu, este prezenta in exclusivitate in magazinele Selgros, avand conditii speciale de vanzare pentru clientii din gastronomie.
Grand Appetit – alb, sec (2014) este un amestec de Chardonnay si Feteasca Regala, dominat de catre primul dintre soiuri si combina o selectie a strugurilor din vie cu maturitatea deplina a strugurilor. Este un vin galben auriu, bine fructat, usor citric. Predomina note de mango, piersica si scoarta de stejar, acompaniate de note de ananas. Este recomandat pentru a acompania branzeturile, cascavalul, telemeaua, Camembertul, preparatele la gratar sau la cuptor pe baza de pui sau curcan, pestele, crustaceele, desertul pe baza de vanilie, mango sau ananas.
Grand Appetit – rosu, sec (2013) este un cupaj de Shiraz, Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon. Toate soiurile au fost recoltate la maturitate deplina si in timpul noptii, pentru a pastra cele mai bune arome din fruct. Vinul este rosu intens cu reflexii mov, cu nas intens de cirese amare, zmeura si violete, cu note fine de scortisoara si piper. Este un vin inca tanar, dinamic si cu personalitate. Din punct de vedere al asocierilor culinare, face echipa buna cu platourile reci sau calde, cu specific romanesc, cu vanatul de talie mica sau medie preparat la cuptor, cu tartarul de vita, cu goulash-ul, cu pastele cu carne, cu pizza, sau cu desertul pe baza de cirese, capsuni sau afine.

Selgros Cash&Carry Romania, parte a Transgourmet Holding AG, detine 19 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.