CHEP a primit, pentru al doilea an consecutiv, nivelul maxim in sistemul de analiza EcoVadis, pentru responsabilitate sociala corporativa

Compania CHEP Europa, furnizor de solutii pentru eficientizarea lantului logistic, s-a clasat in topul 1% al celor mai buni furnizori intre companiile evaluate in domeniul sustenabilitatii de catre agentia independenta de rating EcoVadis. Compania a obtinut, pentru al doilea an consecutiv, nivelul de recunoastere EcoVadis Gold, in 2017.

Acesta este nivelul maxim in sistemul de analiza EcoVadis, acordat pentru dezvoltarea responsabila fata de mediu si pentru obiectivele atinse in aria de mediu, practici de munca, practici etice in afaceri si la nivelul lanturilor logistice. CHEP Europa a obtinut un scor foarte ridicat in special in practici de munca si practici etice in afaceri.

EcoVadis este o agentie independenta de evaluare, specializata in monitorizarea dezvoltarii sustenabile si a performantei. Metodologia acesteia este elaborata pe baza standardelor internationale de responsabilitate sociala corporativa care includ standardele Initiativei Globale pentru Raportare (GRI), ale UN Global Compact si ISO 26000, ce acopera 150 de categorii de furnizori si 140 de tari. EcoVadis evalueaza 20.000 de furnizori din 99 de tari, activi in 150 de sectoare economice.

„Ne onoreaza aceasta recunoastere a eforturilor noastre in aria de responsabilitate sociala corporativa. Este o rasplata pentru modelul sustenabil de business, parteneriatele-cheie din supply chain si, cel mai important, pentru pasiunea si implicarea angajatilor nostri in imbunatatirea sustenabilitatii lanturilor logistice din intreaga lume”, a declarat Iñigo Canalejo, Director de Sustenabilitate CHEP pentru Europa, Africa, India si Orientul Mijlociu.

EcoVadis opereaza prima retea de cooperare pentru gestionarea performantei in sustenabilitate a furnizorilor, in 150 de sectoare si 99 tari.  Evaluarile EcoVadis si instrumentele de monitorizare usor de utilizat le permit companiilor sa isi gestioneze riscurile si sa introduca inovatii ecologice in lanturile logistice, la nivel global.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here