Cu 10 deschideri in ianuarie, Profi ajunge la 511 de magazine, in 263 de localitati

Profi a inaugurat zilele acestea inca sapte magazine, la Jegalia, Utvin, Cornesti, Cluj-Napoca, Giroc, Vadu Crisului si Bucuresti, reteaua ajungand acum la un numar total de 511. Retailerul a mai deschis luna aceasta trei magazine, in localitatile Razvad, Bacau si Jebel.

Unitatile din Jegalia, Utvin si Vadul Crisului au fost deschise in format Loco. Cea din Jegalia, judetul Calarasi, este situata pe Soseaua Calarasi-Fetesti, nr. 5, si are o suprafata totala de 308 m2, din care sala de vanzari este de 200 m2.

Unitatea din Utvin, judetul Timis, functioneaza pe str. Principala, nr.255A, cu o suprafata totala de 341 m2, sala de vanzari fiind de 219 m2.

La randul sau, cu o suprafata totala de 365 m2, din care sala de vanzari ocupa 226 m2, magazinul din Vadu Crisului, judetul Bihor, functioneaza pe str. Principala, nr.701.

Unitatile din Cluj-Napoca si Giroc sunt deschise in format City. Cea din Cluj-Napoca, a 17-lea din localitate, este situata pe str. Bogdan Petriceiu Hasdeu, nr. 2. Acesta dispune de o suprafata totala de 245 m2, din care sala de vanzari este de 140 m2.

Magazinul din Giroc, judetul Timis, este deschis pe str. Trandafirilor, nr.56 si se intinde pe o suprafata totala de 180 m2, din care suprafata de vanzari este de 115 m2.

Unitatile din Cornesti si Bucuresti functioneaza  in format Standard. Unitatea din Cornesti, judetul Dambovita, se afla pe DN1A, cu o suprafata totala de 590 m2, din care sala de vanzari masoara 460 m2.

Magazinul din Bucuresti se gaseste in sectorul 3, pe str. Racari, nr.57. Acesta are o suprafata totala de 495 m2, din care sala de vanzari este de 327 m2.

Articolul precedentPiata europeana de vending se apropie de 15 miliarde de euro
Articolul următorCHEP a primit, pentru al doilea an consecutiv, nivelul maxim in sistemul de analiza EcoVadis, pentru responsabilitate sociala corporativa
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.