Centrul Comercial Carrefour Colentina si-a dublat suprafata inchiriabila, in urma recentei remodelari

698

Carrefour Romania a finalizat recent proiectul de remodelare al Centrului Comercial Carrefour Colentina, dupa 11 ani de la deschiderea acestuia.
Noul concept propune un univers exterior si interior modern, avand ca principal obiectiv imbunatatirea experientei de cumparaturi si facilitarea comunicarii cu clientii, precum si diversificarea si imbogatirea ofertei de cumparaturi prin extinderea numarului de magazine si servicii prezente in galeria comerciala. Printre acestea se numara Casa Rusu, Altex, KFC, Marionnaud, Sensiblu, Inmedio si Raiffeisen.
Astfel, suprafata inchiriabila a centrului s-a dublat, ajungand la un total de aproximativ 5.000 mp – cu peste 2.560 mp mai mult decat in trecut. In prezent, centrul comercial dispune de un hipermarket Carrefour cu o suprafata de vanzare de 9.000 mp, la care se adauga si noul spatiu alocat partenerului Dedeman, care a deschis cel de-al treilea magazin al retelei in Bucuresti.
Ca parte a procesului de remodelare, au fost modernizate atat fatadele centrului, cat si zonele de interior, pentru a imbunatati experienta de cumparaturi a clientilor prin regandirea acceselor si a semnalisticii, a zonelor de parcare si a celor special amenajate pentru biciclete, cat si a spatiilor verzi sau a zonelor de repaos.
Carrefour detine in total 173 de magazine, din care 27 hipermarketuri Carrefour, 92 supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 9 magazine de proximitate Contact si un magazin de comert online, www.carrefour-online.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here