Carrefour pregateste deschiderea celui de-al patrulea Supeco, la Giurgiu

Retailerul francez Carrefour va deschide pe data de 12 martie a.c. cel de-al patrulea magazin al sau sub brandul Supeco, la Giurgiu, potrivit unui anunt publicat pe site-ul retailerului. Magazinul este amplasat pe bulevardul Mihai Viteazul nr. 5. Carrefour a deschis primul magazin Supeco din Romania in luna septembrie 2013, la Ramnicu Valcea, urmand ca pana la finalul anului sa mai inaugureze inca doua, la Targoviste si la Slatina.

Formatul Supeco isi propune sa ofere consumatorilor preturi mici, cu focus pe produse de larg consum si fresh food. Targetul vizat de Supeco este format, in special, din familiile cu venituri medii si mici si revanzatori (mici comercianti si operatori horeca). Magazinele au o suprafata de vanzare cuprinsa intre 1.500 – 2.000 de mp si un numar de articole cuprins intre 5.000- 7.000. Sortimentatia este formata astfel: 40% marci nationale, 40% marci proprii, 20% produse prim pret. Supeco are si un departament de achizitii propriu, coordonat de un manager francez relocat in Romania special pentru acest proiect, Eric Bouin. Magazinele Supeco sunt operate de Supeco Investment, companie afiliata grupului Carrefour.
Conceptul Supeco a fost lansat in Spania la inceputul anului 20103.

Articolul precedentRomania, Grecia si Serbia au adus grupului Delhaize venituri de peste 3 miliarde euro in 2014
Articolul următorCentrul Comercial Carrefour Colentina si-a dublat suprafata inchiriabila, in urma recentei remodelari
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.