Category Management Conference – Martie 2021

Modern Buyer organizează Category Management Conference, un eveniment de amploare la care sunt invitaţi profesionişti din departamentele de category management, space management, trade marketing & shopper marketing din retail şi FMCG.

De ce discutăm despre Category Management într-o conferință web?

  • Pentru că este o strategie de a atrage și a menține atenția consumatorilor. Poate fi o strategie de diferențiere în sine.
  • Arată cum se poate colabora cel mai bine în parteneriatul dintre retaileri și furnizori
  • Poate genera un flux de informații optim, care să ducă la procese decizionale mai bune, în parteneriatul dintre retailer și furnizor.

Speakerii-invitați, specialiști din sectorul de business și cercetare de piață, vor arăta perspectiva lor asupra tacticilor care pot fi folosite în magazin, cum ar fi sortimentul, comercializarea, prețul și promoțiile.

La rândul lor, speakerii-reprezentanți din retail şi FMCG vor prezenta exemple din experiența lor în proiectele de Category Management implementate.

Temele acestei ediţii

  • Expertiza în gestionarea categoriilor – un diferenţiator, un avantaj competitiv pentru industria de retail modern din România, în 2021? Vrem să aflăm argumentele!
  • Rolul category managementului in strategia omnichannel
  • Cum integrăm principalele trenduri de consum în strategia de category management. Cum ajută această ştiinţă în armonizarea sortimentaţiei ţinând cont de tendinţele de consum?
  • Cum se poate construi un „ joint business planning ”, adică o strategie comună de comercializare care implică direct ambele părţi – retailer și producător în atingerea obiectivelor comune?

Cum puteți participa:

Evenimentul va fi unul digital. Ne dorim ca prin prezența d-voastră alături de noi să susțineți sectorul FMCG românesc și să aduceți cele mai bune argumente în favoarea creșterii businessului pe care îl reprezentați.

Înscrierea în audienţă, pe platforma web dedicată evenimentului: 75 euro + TVA/persoană. Informații privind condițiile de participare şi înscriere puteți solicita prin e-mail de la Aurelia Grigorescu (aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro), Cristi Brinca cristi.brinca@modernbuyer.ro și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0767118833, 0733 933 967 și 0729880041.

Pe măsură ce evenimentul se structurează și agenda se definitivează, pe platforma online dedicată veți găsi detalii cu privire la tematici, speakeri și sponsori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here