Carrefour incepe angajarile pentru hipermarketul din Mega Mall. 350 de posturi disponibile

Retailerul francez Carrefour a dat startul angajarilor pentru hipermarketul ce urmeaza sa-l deschida anul acesta in centrul comercial Mega Mall din cartierul bucurestean Pantelimon. Potrivit unui anunt amplasat in cartier si in mai multe zone invecinate, retailerul are 350 de posturi disponibile pentru viitorul magazin.

Mega Mall, centrul comercial de 70.000 mp amplasat in Bucuresti, pe terenul fostei platforme Electroaparataj, este dezvoltat de fondul de investitii sud-african NEPI in colaborare cu grupul austriac Real4You. Lucrarile au fost demarate in luna aprilie 2014, iar inaugurarea este programata pentru prima jumatate a acestui an. Printre chiriasi se mai numara C&A, H&M, Flanco, Altex, Kenvelo, Lee Cooper, Office Shoes. Mega Mall va avea si o zona de entertainment, care va cuprinde un cinematograf cu 12 sali, un casino si un loc de joaca pentru copii. Zona de restaurante va include peste 20 de unitati, care vor avea acces si la o terasa exterioara.

Carrefour va fi prezent cu cate un hipermarket si in alte proiecte: in centrul comercial „Veranda” din zona Obor, dezvoltat de Prodplast Imobiliare si a carui inaugurare este planificata pentru anul 2016 si in centrul comercial ParkLake, dezvoltat de Sonae Sierra si Caelum Development in sectorul 3 din Capitala, ce urmeaza a fi deschis in primul trimestru din 2016.
Retailerul a deschis in 2014 doua hipermarketuri, in centrul comercial Vulcan Value din cartierul bucurestean Rahova si in Shopping City Targu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.