Calin Clej va coordona platformele de Brand si Trade Marketing pentru bauturile PepsiCo din 12 tari

Calin Clej, care a ocupat pozitia de Senior Manager Marketing, PepsiCo East Balkans Beverages & East Europe Carbonated Soft Drinks Platforms, a fost promovat in pozitia de Marketing Director, PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise, a anuntat astazi compania. Din noua pozitie, Calin Clej va coordona platformele de Brand si Trade Marketing pentru bauturile din portofoliul PepsiCo in Romania, Grecia, Bulgaria, Serbia, Albania, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia, Malta, Cipru si Israel, cuprinzand peste 67 de milioane de consumatori.
In noul rol, Calin Clej va asigura buna implementare a planurilor integrate de activitati pentru bauturile PepsiCo si va dezvolta noi sinergii in regiunea pietelor balcanice.
La PepsiCo, Calin Clej conduce, din 2002, in Romania si in regiune, dezvoltarea platformei de comunicare pentru toate bauturile din portofoliul companiei: Pepsi, 7UP, Mirinda, Mountain Dew, Rockstar, Prigat, Lipton si Gatorade.

Articolul precedentLaurentiu Tulvan, la a doua sa experienta internationala in cadrul grupului Danone
Articolul următorDeloitte: Companiile de retail din Top 250 au inregistrat venituri totale de 4.350 miliarde de dolari in anul fiscal 2013/2014
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.