Laurentiu Tulvan, la a doua sa experienta internationala in cadrul grupului Danone

Laurentiu Tulvan, care a ocupat in ultimii ani pozitia de Director Operatiuni Danone Europa de Sud Est, va prelua functia de Director Proiecte de Dezvoltare si Performanta pentru divizia Lactate din regiunea Danone America de Nord, care cuprinde SUA si Canada. Laurentiu ii va raporta lui Fernando Lafuente, Vicepresedinte Operatiuni America de Nord.
Responsabilitatile pe aria operationala vor fi acoperite de: Cornel Petrache, Manager Fabrica, el continuand sa coordoneze Departamentul Industrial, si Cristina Cristea, care va ocupa pozitia de Manager Operatiuni Locale Europa de Sud Est, coordonand operatiunile pe zona de planificare, logistica si distributie.
„Pentru mine va fi a doua experienta internationala, dupa pozitia ocupata in cadrul Grupului Danone timp de trei ani, ca Manager Performanta Industriala pentru Divizia de Produse Lactate. Las cu mandrie pe maini bune fabrica Danone Romania, considerata cea mai performanta fabrica Danone din Europa, in care se produc zilnic peste 1 milion de iaurturi cu lapte de la fermierii romani. Am crescut in Danone si am ales sa ma dezvolt de-a lungul timpului in cadrul companiei pentru ca are o cultura care ma reprezinta (…)”, a declarat Laurentiu Tulvan.
Laurentiu Tulvan, 43 ani, s-a alaturat companiei Danone in anul 2000 pe pozitia de Manager Proiecte. Ulterior a ocupat functia de Manager Productie in Danone Romania, Manager Performanta Industriala pentru Divizia de Produse Lactate la nivel international al Grupului Danone, Director Industrial Danone Romania si Director de Operatiuni al Danone Europa de Sud Est, regiune care cuprinde Romania, Bulgaria, Grecia si Tarile Adriatice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.